305124.jpg

1 rs valkosipulimarinoituja broilerin fileitä (3 kpl)

2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
voita
1 tlk ananasmurskaa mehuineen
2 dl kuohukermaa
currya
suolaa
mustapippuria
sweet chili saucea
(aurajuustoa pieninä muruina)

Leikkaa fileet pieniksi kuutioiksi ja sekoita takaisin marinadin joukkoon, että uudet leikkauspinnatkin maustuvat. Pilko sipuli pieneksi kuutioksi ja murskaa tai leikkaa valkosipuli hienoksi.
Paista filekuutiot kauniin ruskeiksi voissa, siirrä lautaselle odottamaan. Puhdista paistinpannu ja kuullota sipulisilput läpikuultaviksi voissa. Lisää sipuleiden joukkoon kanat ja kaada päälle ananasmurska mehuineen. Mausta suolalla, pippurilla, currylla ja chilikastikkeella, saa olla aika voimakkasta!
Lisää kerma ja jatka hauduttamista miedolla lämmöllä, tarkista maku.

Tarjoile lisänä keitettyä riisiä tai pastaa sekä salaattia. Voit koristella annoksen aurajuustomuruilla tai lisätä sitä itse kastikkeeseen maustamaan. Mikäli käytät paljon aurajuustoa, vähennä kastikkeesta suolaa!