Tämä on kiva versio perinteisestä makaroonilaatikosta, suosittelen!

1 pss makaroonia
1 lihaliemikuutio

Keitä makarooni al denteksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä, valuta ja jätä odottamaan hetkeksi.

400 g jauhelihaa
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
2 dl paseerattua tomaattia (esim. Pomi-merkkistä, parasta!)
suolaa
mustapippuria
paprikajauhetta
lihaliemikuutio+vettä
juustoraastetta

Ruskista jauheliha ja lisää joukkoon pehmenemään silputut sipulit ja valkosipulinkynnet. Mausta ja lisää paseerattu tomaatti, anna hautua hetken aikaa. Valmista lihaliemi.

Sekoita jauhelihamössö makaroonien joukkoon ja kaada voideltuun vuokaan. Kaada pinnalle lihalientä niin, että kaikki peittyy. Ripottele pinnalle paljon juustoraastetta.
Paista 200 asteessa kullanruskeaksi eli 45-60 minuuttia.

Maku on pehmeä ja ruoka ei välttämättä kaipaa edes ketsuppia seurakseen. Tarjoa salaatin kera.

Vinkki : Lisää ruokaan aurajuustomurua tai loraus kermaa!