*******************************************
Testaa mikä kodinkone olet!
Persoonallisuutesi muistuttaa seuraavaa kodinkonetta:
Ilmankostutin

Olet varsin rauhallinen luonne, joka kumminkin henkii ympärilleen lämpöä ja rentoa oloa. Et välttämättä välitä olla huomion keskipisteenä, mutta muuten pidät seurasta ja ihmisten kanssa olemisesta. Työsi yleensä hoidat samalla periaatteella. Hiljaa hyvä tulee.

***
Jaha. Että ilmankostutin.. No en mie kyllä ole mikään järjin rauhallinen luonne, vaan ennemminkin energinen ja touhottava. Toivottavasti kuitenkin ihmiset viihtyy miun seurassa ja toisaalta, osaan kyllä rauhoittaa tilanteita... Pidän jossain määrin olla huomion keskipisteenä ja kyllä miusta aina tietää, missä viipotan. Hiljaa ei tule hyvä, etkä tule huomatuksi x) Ja kyllä miusta huomaa heti, jos jokin on vialla.. Onneksi en suutu helposti, mutta sitten kun suutun, niin suutun ja sen kyllä etenkin kuulee.
Että taas meni metsään tämä testi... Pitäisiköhän tehdä toisen kerran ja vaihtaa vastauksia x)
Heh, jos miun pitäs sanoa itsestäni kodinkone, jota muistutan eniten, niin ekana tuli mieleen parilagrilli.. Älkää kysykö että miksi.

*******************************************
Tee tästä viinitesti!
Persoonallisuutesi muistuttaa seuraavaa viinirypälelajiketta:
Olá olet Sauvignon blanc, uusi maailma

Diggailen elämää, ihmiset ympärilläni antavat minulle voimaa. Olen raikas, nuorekas ja ryhdikäs Sauvignon blanc uudesta maailmasta. Viihdyn ulkoilmassa ja ajattelen elämää positiivisena matkana. Mottoni elämään on – kaikkea ei kannata suunnitella etukäteen, pienet yllätykset tekevät arjesta onnellisemman.

Sovin hyvin yhteen esim. savustettujen tai graavattujen kalaruokien kanssa. Kypsä hedelmäisyyteni tekee minusta myös mukavasti siemailtavan seuralaisen vaikkapa illanistujaisiin. Olen myös eurooppalaisen kolleegani tavoin hyvää pataa vuohenjuustoisten ruokien kanssa.

***
Jaha, tämäkin on pyörinyt useissa blogeissa jo jonkun aikaa ja päätin etten edes kokeile. Eiväthän viinit millään tavalla vaikuta elämääni tai ole osa sitä. Viiniä käytän maksimissaan kastikkeessa ja kaadan sitä asiakkaille töissä... Sinänsä ihan hassua. Tämä kertonee ehkä enemmän minusta persoonana, kuin tuo aiempi testi. Paitsi että kalakaan ei kuulu ruokavaliooni ja chevrestäkään en innostu. Tulipahan tehtyä.


*******************************************
Testaa nimigeneraattoria!
Testaa akronyymigeneraattoria, saat sudenpentumaisen selityksen nimestäsi...
C.E.B.I.C.: Charmikkaan Esteellinen ja Banaalin Innoittava Cp-vammainen
H.A.N.N.A.: Heikko Allergikko joka Nauraa Naivisti ja Ailahtelee

***Ehhehehehhee. Joskus aikoinaan myös Aku Ankan sivustolla on (ainakin ollut) sudenpentujen nimigeneraattori, mutta tällä tuli jopa hävyttömiä ehdotuksia. N vääntyi yleensä "nai" jne...
Tää on kans pyörinyt lähes jokaisessa blogissa, niin pakkohan se oli. Seuraavaks varmaan teen sen helkutan "mitä syntymäpäivänäsi on tapahtunut"-jutun. Argh. Sai muuten olla viimeinen tämä nyt. Tai ainakin näiden pitäs liittyä jollain tapaa blogini aiheeseen...