451557.jpg

Kiitos aktiivisten blogini seuraajien, kyseessä siis tosiaankin on metsästäjänleike, eikä wienerleike, sillä lisukkeet ratkaisevat. Wienerleikkeeseen tulee anjovista ja sitruunaa, metsästäjässä on tuota sienikastiketta. Ja liha kummassakin jotain possua, nyt oli tuota valmiiksi paneroitua wienerleikettä suoraan Poutun tehtailta, jonka johdosta siis myös virheellinen nimi. Kiitos Mintulle :)


2 paistovalmista Wienerleikettä (Pouttu)
öljyä
200 g herkkusieniä
1 iso sipuli
2 dl ruokakermaa
2 rkl balsamicoa
mustapippuria
suolaa
soijakastiketta
kukkakaali
salaattia

Pilko herkkusienet viipaleiksi ja silppua sipuli. Paahda sienistä ylimääräinen neste ja lisää pannulle öljyä ja sipulit ja kuullota sipulit pehmeiksi. Lisää balsamico, kiehauta ja lisää kerma. Mausta ja anna hautua.
Irrota kukkakaalista lehdet ja kaikki ylimääräinen kova osa ja huuhtele se. Leikkaa kukinnot irti ja laita kattilaan, jossa on vettä niin että kukkakaalinnuput peittyvät. Mausta suolalla.Keitä kukkakaalit al denteksi vedessä ja valuta huolellisesti. Voit höyräyttää vielä ylimääräiset nesteet kuumalla levyllä kattilasta.
Paista noin 3 minuuttia/puoli leikkeitä öljyssä paistinpannulla ja tarjoile välittömästi salaatin, kukkakaalin ja sienikastikkeen kera.

Hyvää, helppoa ja nopeata.