Hei kaikki Cebicin keittiön lukijat!

Vuodatuksen teknisistä ongelmia johtuen niin minulta, kuin kaikilta muiltakin bloggaajilta ovat kadonneet blogeista kaikki kuvat vuodesta 2009 lähtien. Sen takia vain vanhoista postauksistani löytyy kuvia. Tällä hetkellä en kerkeä ja toisaalta jaksakaan ruveta latailemaan kuvia uusiksi blogiin, vaan odottelen rauhassa mitä tapahtuu ja mitä tässä itsekään teen. Blogissa on tekstisisältöä noin 1200 a4-arkin verran, joten kyseessä olisi enemmän kuin suuri ja aikaavievä projekti saada kaikki ennalleen.
 
Sinänsä harmittaa juuri kesälomakseni sattunut käyttökatko blogissa, sillä tarkoitukseni oli vihdoin ja viimein saattaa blogi ajantasalle postauksien ja juttujen suhteen. Olen kirjoitellut kesän aikana ohjeita tulevaisuutta varten valmiiksi ja nähtäväksi jää, päätyvätkö ne julkaistavaksi ikinä missään. Ja tietysti olen murheellinen myös siitä, että lähes kuusi vuotta ja miljoona kävijää saavuttanut blogini kursiutui näin pieneksi ja kuvattomaksi, lukemattomia tunteja ja aikaa, sydänverta ja rakkaita muistoja sisältyy paljon siihen, mikä nyt on kadonnut. Ilmainen palvelu on kuitenkin ilmainen ja tekniikkakaan ei ole ikuista, joten toisaalta tämä oli lähinnä odotettavissa - kiitos vuodatukselle tiedottamisesta korjausoperaation ja pelastusyritysten aikana. Onneksi minulla on kaikki blogikuvat hyvässä järjestyksessä omassa kansiossaan ja moneen kertaan varmuuskopioituina, joten kuvat eivät ole kadonneet onneksi kokonaan - ainoastaan vain täältä netistä. Tiedän, etteivät kaikki bloggaajat ole näin onnellisessa asemassa.
 
Pienen tuumaustauon kuitenkin pidän nyt ja pohdin eri vaihtoehtoja, annan pölyn laskeutua ja omien tunteidenkin hieman laantua, ennenkuin teen mitään peruuttamatonta. Luvassa on kuitenkin piakkoin Agan sponsoroima AQVIA-hiilihapotuslaitteen arvonta, joten kannattaa pysyä kuulolla. Palkintona on siis uuden mallin kuplavesikone ja viime kesänä saamaani malliin olen ollut enemmän kuin tyytyväinen, hyvästä ja arvokkaasta palkinnosta siis kyse! 
 
Vaihtoehdot ovat blogini osalta ainakin seuraavat:
- jatkan vuodatuksessa ja yritän latailla vanhoja kuvia takaisin
- jätän blogin tämmöisenään arkistoksi 
- siirrän tulevaisuuden postaukset johonkin toiseen blogialustaan
- lopetan bloggaamisen aivan kokonaan
 
Suosittelen kaikkia lukijoitani tulemaan tykkääjiksi Cebicin keittiön Facebook-sivulle, siellä kertoilen kuulumisia eri tavalla kuin täällä blogissa ja toisaalta linkitän ruokaan liittyviä juttuja muutenkin, jaan kuvamateriaalia joka ei blogiin päädy ja muutenkin se on enemmän eläväinen ja erilainenkin kuin blogi. Harmittaa, kun blogissa viime aikoina on tullut niin vähän palautetta ja kommentteja, vaikka kävijälaskuri raksuttaakin koko ajan isoja lukuja. Ei oikein tiedä, että mitä pitäisi tehdä ja ovatko lukijat tyytyväisiä sisältöön, kaivataanko jotain muuta tai onko jotain toiveita. Joten antakaa rohkeasti palautetta - sekä blogissa että Facebookissa! :)
 
 
Terveisin mietteliäs Cebic