Sain viime jouluna lahjaksi kauan toivomani parilagrillin, mallia Jamie. Sillä olen paistellut kaupan paniineja ja omatekoisia toasteja, pihvejä ja vaikka mitä, mutta harva juttu on näköjään blogiin asti päätynyt. Tässä kuitenkin erään kiireettömän viikonloppuaamun aamupala, pari toastia.

2 toastiin
4 palaa paahtoleipää
nokare voita tai margariinia
4 siivua meetwurstia
1 siivu cheddar-sulatejuustoa (hochland) 
2 siivua edamia tms
muutama siivu suippopaprikaa

Voitele kevyesti kaikki leivät molemmin puolin. Levitä kahdelle leivälle meetwurstit, toiselle edamia ja toiselle cheddaria. Levitä ohuet paprikasuikaleet päälle ja paina tyhjät leivät kansiksi. Paista parilassa 1-teholla, kunnes leivät ovat saaneet kauniin värin ja juusto on sulanut. Leikkaa halutessasi kolmioiksi ja tarjoile vaikkapa aamu- tai välipalana.

Helppoja ja nopeita, kunhan vain keksii mitä väliin laittaa :) Kinkku-ananas toimii myös ja sen kruunaisi vielä aurajuusto. Tuo cheddar-sulatejuusto muuten sulaa ihan juoksevaksi pariloidessa ja saa olla varovainen, ettei pursuava juusto tipu sotkemaan paikkoja tai suu pala. Parilaa vasten tulevien leipien puolia ei ole pakko voidella, mutta miusta sillä tavalla tulee kauniimpi paistopinta.