1539226.jpg

Ihan mielettömän hyvää!

broilerin rintafile/syöjä
1 prk fetajuustoa
jäävuorisalaattia
kurkkua
kirsikkatomaatteja
punasipulia
1 prk kidneypapuja huuhdottuna
vaaleaa balsamicosiirappikastiketta

Paista rintafileet uunissa kypsäksi. Tee paiston aikana perinteinen fetasalaatti ja sekoita joukkoon purkillinen huuhdottuja kidneypapuja valutettuna. Anna maustua hetki jääkaapissa. Leikkaa kanafile siivuiksi ja asettele annossalaatin päälle. Kastikkeeksi riitti hyvin Rajamäen vaalea balsamicosiirappi, joka on siis samaa sarjaa kuin tumma balsamicokastikkeeni, josta kuva jossain blogin osiossa.

Salaattia tuli sen verran iso satsi, että sitä riitti lounaaksi vielä seuraavana päivänä töihin. Todella hyvää, jos pitää pavuista ja balsamicosta! Se tuo nimittäin sopivasti terävyyttä ja potkua salaattiin.