Hyvät blogini lukijat, kaipaisin "virka-apua" erityisesti joensuulaisilta lukijoiltani!

Olen ilmoittautunut Kansalaisopiston kokkauskurssille ja opintotoimistosta ottivat nyt yhteyttä, tuntisinko ihmisiä, jotka haluaisivat osallistua kurssille. Ilmoittautujia kaivataan siis lisää ja vaarana on koko kurssin peruuntuminen! Ja mie en halua kurssin peruuntuvan - haluan kokkailemaan uusia makuelämyksiä.

Eli mikäli kalenterissasi olisi tilaa ja kokkauskurssille osallistuminen kiinnostaa, ota yhteyttä Kansalaisopiston toimistoon tai ilmoittaudu netissä osoitteessa http://webkuha.jns.fi/index.php

Tässä tietoa kurssista:

Kurssi: 100315 MAKUJA MUUALTA
Kurssin kesto:  09.02.10 - 23.02.10
Kokoontumisajat: 
Tiistai   17:30 - 20:45

Kevätlukukaudella 3 opetuskertaa 12 tuntia
Opetuspaikka: LYSEON PERUSKOULU

Koskikatu 10

80100 JOENSUU
Luokka: B 104 kotitalouslk
Opettaja: Anola-Pukkila Tiina
Kurssin hinta: 20.00 €
Osallistujamäärä:  vähintään 8, enintään 16

Tilaa
Opetusohjelma: Valmistamme makuelämyksiä Venäjältä ja Baltian maista sekä Mannerheimin ajoilta. Kaikkia näitä ruokapöytiä yhdistää hapankaali, suolakurkut sekä tutut juureksemme mm. punajuuri. Ruokien maailma on smetanainen, makeahkon suolainen, valkopippurilla höystetty ja tsaikan tuoksuinen. Kahdella ensimmäisellä kerralla teemme pienen makumatkan itäiseen naapuriimme sekä Baltiaan ja viimeisellä kerralla maistelemme Marskin lempiruokia hänen elämänsä eri vaiheilta. Raaka-ainemaksu 29 €. Opetustilaan sisäänkäynti on Urheilutalon puolelta. Viim. ilm.pv. ma 1.2.