Ostrobotnialla järjestettiin kokoukset ja samassa upeassa miljöössä myös meille tarjoiltiin kaikki ruokapalvelut. Bottaa oli kuulemma kesän aikaan remontoitu ja hienolta siellä näyttikin, kuten aina vanhoissa aikakauden näköiseksi remontoiduissa paikoissa. Vanhassa juhlasalissa oli hienoja maalauksia ja lähinnä kuninkaallinen sisustus. Samassa tilassa toimii ravintola Manala, jossa järjestettiin ainakin torstaina vielä Art Goes Kapakka-kaupunkifestivaali ja osa salista oli muutettukin rakennustelineiden jne. avulla rennomman oloiseksi. Osa meistä istui näin muodostuneella terassilla ylhäällä ja osa sen alla, kiva lisä normaaliin tapaan :)

Oli kiva yllätys, että koko suurelle (yli 130 henkeä) porukalle oli lounaalla alkusalaatit katettu valmiiksi pöytiin ja lautasille, eikä niitä otettu mistään  noutopisteestä.  Ruoka oli hyvää, tarjolla oli niin liha- kuin kasvisvaihtoehtokin ja perunat eivät olleet mitään kumiversioita. Kahvileivät olivat myös hyviä ja varmasti makeannälkä katosi jalkapallon kokoisella suklaamuffinilla. Hyvää kaikin puolin.

Kiva myös oli se, että kokouksissa oli tarjolla jääveden lisäksi paljon hedelmiä!
Eikä se edes johtunut siitä, että perjantaina meille tuli luennoimaan 1,5h ajaksi terveysterroristi Hanna Partanen. Oli muuten aivan loistava puhuja, mielestäni ruokaympyröistä jne on varmaan aika vaikea tehdä hauskaa ja mukaansatempaavaa. Pisti kyllä ajattelemaan, kiitos Hanna!