649104.jpg

Sarja "Opi paistamaan hyvä pihvi" jatkuu.
Tällä kertaa testauksessa Saarioisen 2 x naudan ulkofilepihvipakkaus. Hintaa tuolle paketille tuli n. 7 euroa ja painoa paketilla oli 300 grammaa. Liikaa yhdelle.

2 naudan ulkofilepihviä
voita
öljyä

1 rkl voimariinia
muutama tupsu persiljaa
grillausmaustetta
merisuolaa myllystä
mustapippuria
valkosipulia myllystä

salaattia (salaatti+tomaatti+kurkku+hillosipuli+tumma viinirypäle)
perunamuusia jauheesta + suolaa ripaus + voinokare

Kuumenna paksupohjaisessa pannussa voi ja öljy. Laita pihvit pannulle ja paista molemmin puolin n. 5 minuuttia, että pihvi on kypsä. Mediumille riittänee joku 3-4 minuuttia. Mie kyllä paistoin varmaan ylikin 5 minuuttia per puoli ja lopputulos oli silti miun makuun liian raaka... Suolaa ja pippuroi pihvit.
Silppua persilja ja sekoita se huoneenlämpöiseen voihin. Lisää mausteita mielesi mukaisesti ja laita tasaiseksi sekoitettu maustevoi jääkaappiin kohmettumaan pihvien paiston ajaksi.
Tee lautaselle lisukesalaatti ja mikrossa pieni nokare pussimuusia, kokoa annos ja laita pihveille vähän maustevoita sulamaan. Tarjoile lisäksi raikasta vettä. Toimii :)

Onneksi vielä 6kk aikaa oppia paistamaan kunnon pihvejä..!