Tuplaonnittelut isälle ja kiitos illasta kaikille!
porsaan sisäfilettä, yrttiperunoita, suppilovahverokastiketta sekä parsakaalia
fetajuustoa murennettuna, oliiveja
sipulirenkaita, balsamicoa, ripaukset sokeria ja suolaa sekä tilkkanen öljyä
uunissa paistopussissa kypsäksi paistettua porsaan sisäfilettä (2kpl) -> uuniin n. 175 asteeseen
hetki pintaväriä ilman pussia ja nestettä -> folioon ja pyyhkeen alle vetäytymään
huuhdottuja, kuorimattomia perunoita puoliksi/veneiksi lohkottuina
öljyä, suolaa, mustapippuria, paprikajauhetta, sipulijauhetta, rosmariinia, timjamia -> uuniin kypsymään vajaaksi tunniksi possun kanssa
uunissa höyrytettyä pakaste-parsakaalia
Miun täyttämä ja veljen koristelema kakku
3 hedelmän mehua kostutukseen
mansikkahilloa
4 banaania
2-4 dl kuohukermaa
vanilliinisokeria
sokeria
namusia koristeluun (vähempikin riittäisi...)
Kostuta kakkupohja mehulla ja levitä sille hilloa sekä banaanisiivuja (jos kermavaahtoa reippaasti, laita sitäkin väliin). Laita seuraava kakkulevy päälle ja toista kuvio. Laita päällyslevy kerrosten päälle, paina kakkua varovasti yhteen ja kostuta sitäkin mehulla. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta sokereilla. Levitä kakun päälle kermavaahtoa ja mikäli sitä on tarpeeksi, suosittelen tyllakoristelua. Sitten voikin kakun koristella mieleisekseen.
Anna kakun maustua kylmässä ja tarjoile se kahvin kaverina.
Oli hyvää, mutta karkkeja oli ehkä hieman liikaa ja kermavaahtoa olisi pitänyt olla kakun välissä :) Onpahan ainakin tosi perusjuttua, valmistuu hetkessä.
Kommentit