324020.jpg

Pienet Pirkan mozzarellapallot olivat menossa vanhaksi, minä lähdössä pariksi päiväksi Tallinnaan ja pakastinkin ihan tupaten täysi, joten tälläistä piti keksiä...
Aikaa meni ehkä 3 minuuttia.

125 g pieniä mozzarellapalloja
125 g kirsikkatomaatteja
pala patonkia
suolaa
mustapippuria myllystä
öljyä
(sipulia)

Suolaa ja mustapippuroi mozzarella melko reippaalla kädellä. Lisää teelusikallinen (oliivi)öljyä ja halkaistut kirsikkatomaatit. Sekoita.
Koverra patonginpätkästä sisukset pois ja täytä tomaattimozzarellalla. Käytä mikrossa täysteholla n. 30 sekuntia, eli kunnes juusto sulaa pikkuisen.
Voit nauttia osan salaatista sellaisenaan, osan patongin täytteenä tai lisätä siihen vielä rucolaa, sipulia, tai muita salaattiaineksia.