KILPAILU PÄÄTTYY PUOLEN TUNNIN KULUTTUA!

Tutustun viikonloppuna vastauksiinne ja kilpailun voittajan pyrin ilmoittamaan sunnuntaina, kun blogini täyttää 5 vuotta. 

 

Osallistu kilpailuun ja voita itsellesi laadukas ja tyylikäs, 135 euron arvoinen, AQVIA Exclusive hiilihapotuslaite haluamassasi värissä!
 
Jätä tähän kirjoitukseen kommenttisi, jossa kerrot miksi juuri Sinun pitäisi voittaa kyseinen laite - mielikuvitusta siis saa käyttää! :) Jätäthän myös sähköpostiosoitteesi (näkyy vain minulle) ja mahdollisen blogisi osoitteen, että saan voittajaan otettua yhteyttä.

Onnea kilpailuun! :)
 
HUOM: laite voidaan toimittaa vain Suomessa olevaan osoiteeseen, joten ulkomailla asuvat lukijat voivat osallistua, mikäli heillä on osoite Suomessa, johon laite voidaan toimittaa.
Kilpailuaika päättyy torstaina 25.8. kello 23.59.
 
***
 
Pääsin itse testaamaan kyseistä hiilihapotuslaitetta ja sepäs sattuikin hyvään saumaan. Olen nimittäin haaveillut vuosia kuplavesien tekemisestä kotioloissa, mutta aina on laitteet jäänyt ostamatta. Laitteen mukana tuli testattavakseni juomatiiviste-esansseja, joiden maut ovat puolukka, kaktus-lime, päärynäsiideri ja omena-seljankukkasiideri. Olen maistanut kaktus-limeä ja päärynäsiideriä ja tykkäsin kovasti, onpahan hieman vaihtelua perinteiseen kuplaveteen. Maut olivat mukavan luonnollisia ja raikkaita, eikä tuotteissa ole E-koodeja kuin yksi säilöntäaine. Nyt olen pari päivää nautiskellut hiilihapotetusta vedestä ja tykkään kyllä, eipähän tarvitse kantaa vichyjä kaupasta! Pulloja on muutama, joten koko ajan on kylmää vettä odottamassa hiilihapottamista ja yksi pullo valmista kuplavettä, joita voi sitten halutessaan maustaa lasiin kaadettaessa esansseilla. Samalla tämä on hauska keino varmistua siitä, että tulee päivittäin juotua tarpeeksi nestettä :) Oman kokemukseni perusteella suosittelen kilpailuun osallistumista!