1425403.jpg

Nopeata ruokaa flunssaisena.
Rosépippuri on kyllä niin hyvää!

½ pkt pekonia
300 g broileria
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
½ chilipalko
1 prk 5% creme fraichea
1 dl vettä
1 prk pieniä ananaskuutioita mehussa
rosépippuria
kanafondia
nokare pippuri- tai valkosipulituorejuustoa

Paista kuutioitu pekoni omassa rasvassaan ruskeaksi. Lisää pannulle broilerit ruskistumaan. Lisää hienonnettu sipuli ja chili, kun kanat ovat saaneet väriä. Kuullota edelliset ja lisää pannulle valkosipuli. Lisää purkki ananaspaloja mehuineen, lisää creme fraiche ja mausta mieleiseksi. Anna hautua, kunnes pasta on kypsää.
Itse laitoin aika paljon rosépippuria.
Tarjolla oli lisäksi mini farfellea.

En kyllä varmaan hirveästi maista mitään tässä flunssassa, mutta hyvää oli ja valkosipuli tekee aina gutaa.
Miulla taitaa olla tällä hetkellä joku ananas-kausi menossa, kun sitä tulee syötyä sellaisenaan aika paljon ja modattua jotain ruokia ananaspurkillisella.