Kiitos kaikille yli sadalle henkilölle, jotka osallistuivat arvontaan!
Kommenttejanne oli mukava lukea ja kuulla, mitä kesäherkkuja tykkäätte syödä/valmistaa ja mitä kesässä odotatte.
Kiitos myös kaikista onnitteluista! :)

Kaikki vastaajat osallistuivat arvontaan ja puolueeton arvontakäsi nosti seuraavan nimen...Eli arvonnan voitti Anzku kommentillaan:
"
Anzku kirjoitti 18.05.2010 - 11:59
Onpa kunnioitettava kävijämäärä siulla tosiaan jo koossa! :)
Ite ootan eniten kesäsyömisistä niitä ensimmäisiä uusia perunoita (tänä kesänä kaveriks meinaan hankkia ihan kirnuvoita
ja maksimoida nautinnon) ja tietenki mansikoita!"
 

Tasan 500 000 kävijää bongasi puolestaan Marilee, joka saa yllätyksen myös
"Marilee kirjoitti 26.05.2010 - 21:18 500 000 bongattu"

ja vielä lohdutuspalkinto muutaman sekunnin erolla Marileehen menee Miksulle,
"miksu kirjoitti 26.05.2010 - 21:19 50000 bongattu."
 
Onnea kaikille voittajille! :)
 
Laitatteko Anzku ja Miksu yhteystietonne sähköpostilla (cebic@postia.fi), niin laittelen mahdollisimman pikaisesti paketteja tulemaan. Marileen yhteystiedot jo sainkin heti bongauksen jälkeen. Ilmoitan voittajille heti myös henkilökohtaisesti.
 
 
Itse odotan kesässä vapautta, eli lomaa. Koulu loppuu perjantaina ja kesälomalle töistä kirmaan varmaankin juhannuksen tienoilla. Toivottavasti pääsen tänä kesänä grillaamaan useammin kuin viime kesänä. Meille tuli maalle tänään kukko ja muutama kana, joten varmaan myös kananmunista pääsee tekemään vaikka mitä, olivat jo tänään pyöräyttäneet neljä munaa... Grilliherkuista tykkään pekoni-herkkusienistä (täytteenä jotain ihanaa juustoa) ja muurikkalettujakin pitää ehdottomasti saada. Toisaalta odotan myös innolla uusia perunoita, viime viikolla olisin kaupasta ostanut, mutta kilohinta oli suolainen 15,90e, joten kauppaan jäivät. Suurempia kesäsuunnitelmia miulla ei olekaan, koska finanssipuoli ei oikein anna periksi matkustelua. Toisaalta tekee hyvää ihan vaan olla kiireisen syksyn ja kevään jälkeen ja ladata akkuja tulevia koitoksia varten. Yritän valmistua ennen joulua ja keväällä sitten viimeistään alkaa kunnon kiireet töissä :)
 
Olipas muuten hauska huomata, että hyvin monella arvontaan vastanneella oli samanlaisia herkkuja, ykköseksi taisi nousta pekonisienet. Kiinnostaisi tietää, miten ne muut pekoniherkut valmistetaan, olikohan pekoni-banaanit ja pekoni-ananakset.. Kuulostivat eksoottisilta! Toisaalta, kaikki missä on pekonia, ei voi olla pahaa...