Tuossa viikko sitten vierailin pitkästä aikaa Prismassa, kun se on niin kaukana ja ei ole kyytejä sinne jne. Ah tätä autottoman sinkun arkea! Noh, toisaalta hyvä ettei ns. isoihin kauppoihin pääse kovin usein. Lähdin ostamaan vessaan raikastinta ja keittiöön mustapippurimyllyä, niin meni sitten 130e ja sain kärrillisen tavaraa... Kiitos L ja S!

Innostuneena kiertelin hyllyjä ystävien tuskastuessa vieressä... Silmiini sattui mitä hienompia juttuja ja olo oli muutenkin kuin nelivuotiaalla karkkikaupassa. Kun on tottunut tuohon lähikaupan suppeahkoon valikoimaan tai käymään pikapikaa ennen töitä kiireellä Anttilassa, melko kiireetön kiertely avasi silmät. Kaikkea hassua on tullut kauppojen hyllyille!

- tuubissa oleva helposti levittyvä HK:n maksamakkara
- Riitan Herkun ja parin muun firman valmiit räiskäleet / crepesit
- Alessin muotoilijan suunnittelema wc-raikastin
- tomaatinsiivuttaja
- eineksiä noin n+ tuotetta
- Elovenan valmiit puuroainekset (hurahdin näihin, nyt jo 3 eri laatua kaapissa...)

Noh, ostin sitten maksamakkaratuubin. Ihan kiva tuote ja säilyvyyskin parempi kuin ns. normaalilla.
Ostinpa sitten RH:n lettuja. Tosi mauttomia jne, mut tulipahan maistettua.
Tomaatinsiivuttajan saan varmasti mummoltani, löysin sen kaapista sellaisen, 60-luvulta tms peräisin.
Ja tosiaan, Elovenan Hetki-tuotteet on ihan loistavia. Koska ostin uuden vedenkeittimenkin tammikuussa varastetun tilalle, syön nykyisin vähintään kerran päivässä puuroa. Vatsa kiittää.
Alessin raikastin on kyllä ostolistalla... Mutta ostin kuitenkin mustan pyykin pesuainetta!

Keittiövälineitähän ei voi koskaan olla liikaa. Hankintalistalle pitäs laittaa
- OBH Nordican parilagrilli, se kallein
- kananmunankeitin
- monitoimikone
- blenderi
- sitruspuserrin

Ja sitten ihan tätä peruskamaa silikoonituotteista ja vuoista lähtien. Ainut ongelma vain on tilan riittämättömyys... Ja tiskikone kun mahtuisi jonnekin.. Ja jos vuokraemäntä ois ihana ja hankkis joululahjaks tähän kämppään uuden uunin, mielellään kiertoilma...

Uusi rakkauteni on muuten Mövenpickin saksanpähkinä-vaahterasiirappi tms jäätelö... Purkki maksaa 6-7e mutta on sen arvoista... Nam!

Sitten kun joskus oppisi varautumaan näihin miesten juttuihin. Eli ostamaan lamppuja varastoon ja työkaluja. Isä onneksi on ostanut mulle näitä juttuja ja nyt kun vielä sais pienen söpön työkalupakinkin niin elämä ois taas täydellistä hipova, hihi. Ostin tänään lisäpatterin tänne kämppään, enkä tajunnut sitä työkalupakkia samalla, onneksi muistin kuitenkin sen palovaroittimen.. Haluan sellasen kuin oli pentuna mökillä, pieni ja metallinen... Ja sit maalaisin sen nätiks! Isä osti miulle led-taskulampun ja lämpömittarin ikkunanpieleen :) Vielä kun se kävis poraamassa ton keittiön kaapin takaisin paikalleen...
Kiitos, otetaan vastaan mies, joka kehtaisi hoitaa ne jutut, missä mie en ole parhaimmillani :)