1672665.jpg

Vähän aneemisen näköinen annos, mutta eipä perjantaina hirveästi ollut fiiliksiä panostaa mihinkään, kun grillailimme muutama tunti suru-uutiset kuultuamme vanhempien luona.
Helppoa, hyvää ja takuuvarmaa.

1 pkt ohuen ohuita broilerin fileitä
10 herkkusientä
10 viipaletta pekonia (1 pkt)
koskenlaskija viherpippuria
coctail-tikkuja
2 pkt esikypsennettyä maissia

Pyyhi marinadit pois kanoista ja anna temperoitua.
Poista herkkusienistä jalat ja täytä kolot viherpippurijuustosta muotoilluilla palloilla. Kiedo ympärille pekoni ja kiinnitä coctail-tikuilla.
Paista kanat ja pekonisienet grillissä kypsäksi, maissille riittää muutama tumma pilkku.
Tarjoile maissin kanssa vaikkapa tuorejuustoa tai voita+suolaa.
Ehdottoman hyvä lisä ruokaan olisi vihersalaatti.

VINKKI
herkkusienten jalat voi laittaa folionyyttiin yhdessä juuston kanssa!
miun lemppari pekonisienten täytteenä on mustapippurijuusto tai aurajuusto, en suosittelisi kyllä sulatejuustoa sisään koska se valui pois muita pahemmin.