Vanhempien luona kävin sunnuntailounaalla.
Kiitos, on kiva päästä joskus valmiiseen pöytään!
Korvasienikammostani olen päässyt eroon viimeisen vuoden aikana, mielestäni
korvasienet ovat kyllä todella hyvänmakuisia ja ei niitä ainakaan liian usein saa eteensä.

1 possun sisäfile

Paista 150 asteisessa uunissa paistopussissa kypsäksi. Leikkaa viipaleiksi.
Halutessa voi ottaa fileen lopuksi pussista pois ja "kuivattaa" pinnan uunissa nopeasti ja laittaa folion alle hautumaan tarjoiluun asti, meillä otettiin kyllä vaan suoraan pussista pöytään.

korvasieniä
sipulia
kermaa
suolaa
maustepippuria jauheena

Sulata myrkyttömäksi käsitellyt herkkusienet ja paista ne voissa pannulla. Lisää pieneksi silputtu sipuli ja anna kuullottua. Lisää kermaa ja anna hautua kypsäksi. Suurusta tarvittaessa. Mausta ja tarjoile lihan lisukkeena.

Lisäksi tarjolla oli tomaattia, kurkkua, suolakurkkua, paprikaa, punajuuria sekä uunissa paistopussissa kypsennettyjä porkkananpuolikkaita ja keitettyä riisiä.

Oli tosi hyvää, nam! Eipä tule possua ostettua itse varmaan koskaan. Kiva päästä valmiiseen pöytään, jälkkäriksi oli vielä lämpöisiä korvapuusteja...
Onks muuten kukaan miun kanssa samaa mieltä siitä, että Felixin maustekurkut on ihan kauheen makuisia! En oo vielä tavannut yhtään Felixin kurkkupurkkituotetta, joka ei olis pahaa :D
Ostan aina irtokurkkuja, enkä niissäkään koskaan Felixiä. Tuntuu, että niissä ne kaikki liemet ovat ihan oudon makuisia ja olen sentään allergioita lukuunottamatta melkein kaikkiruokainen..