2138125.jpg

Tulipa autettua pikkuisen ystävääni Herkkusuuta Tupperijutuissa ja kiitokseksi sain sitten tämän kauan himoitsemani PikaKokki-keittiökoneen, joka hienontaa, vatkaa, pilkkoo. Koneen sisällä terävä terä, edessä vatkausosa ja tuohon on vielä kansikin olemassa. Kanteen saa kiinni suppilon, josta voi esim. majoneesia sekoittaessa valuttaa öljyn joukkoon. Suosittelen tätä vempelettä joka kotiin, ihan taivaallinen :) Mie testasin ekaa kertaa itsenäisyyspäivänä poron hienontamiseen ja toimi kuin unelma.
Tilasin tähän vielä salaattilinko-osan, jos sitä vaan saa.

2138129.jpg

Samasta syystä sain tämän erikoisemman version pursottimesta, eli pallomainen pursotinsäiliö ja yhteensä 5 ulkoa vaihdettavaa tyllaa. Tämäkin toimi kivasti, mutta en lähtisi ihan hirmuisen isoja juttuja tällä tekemään, tai sitten käyttö vaatii hieman harjoittelua että saa siistiä lopputulosta aikaiseksi.
Noiden tyllien ansiosta alkoi houkuttamaan Tupperin oikea pursotinpussi...

2138070.jpg

Takana ToastSmart-leipälaatikko ja edessä Mini CheeSmart-juustokupu,
joiden kannessa on suodattimet jotka haihduttavat kosteutta ja pitävät tuotteet tuoreena pidempään. Ja molemmissa voi säilyttää eri laatuja, maut eivät sekoitu.
Nämä ovat satoa aiemmin syksyllä järjestetyistä kutsuista, kiitos T :)

2138079.jpg

Takana 6½ dl mittakupilla varustettu sitruspuserrin ja alla vielä kulhon kansi. Lisäksi pieni kokoontaittuva suppilo sekä pieniä lusikoita vaikkapa retkeilyä varten. Huomenna aamulla meinasin puristaa veriappelsiinimehua aamiaiseksi uudella vempeleelläni :)