1504915.jpg

Sain Buzzador-tuotepaketin testattavaksi ja arvioitavaksi.
Barillan Pecorino-tomattikastikkeen lisäksi siinä oli tuollaista Barillan Plus-pastaa, joka on terveellisempää kuin normaali pasta, värikin on tummempi.
Ja sitten bonuksena oli vielä sellaisia chili-tuorejuustotäytteisiä välipalanäkkäreitä.
Noh, kerrankin melkein ohjeen mukaan tein jotain ruokaa, tuntui hassulta :D
Aikaa tähän meni pastan kiehumisen verran.

1 pieni kesäkurpitsa
1 punainen paprika
1 sipuli
1 prk pecorino-kastiketta
mustapippuria
timjamia
ripaus suolaa
penne-pastaa

Paista pannulla voissa pieniksi kuutioituihin vihanneksiin nätti pinta. Lisää pecorino-kastike ja huuhtele purkki tilkalla vettä. Anna hautua hetki ja lisää timjamia sekä tarvittaessa ripaus suolaa.
Keitä pasta melkein kypsäksi (vaikutti kovemmalta kuin tavan perusjauhomössöpasta) ja huuhtele se.
Lisää halutessasi tilkkanen oliiviöljyä. Ohje käski sekoittamaan pastan ja kastikkeen, mutta mie tarjosin erikseen. Tarjoa lisänä juustoraastetta.

Pecorino-kastike oli uusi tuttavuus ja sitä pelkästään maistaessa mietin, että mitähän tästä tulee. Noh, se oli erittäin hyvää kun yhdisti paistettuihin, vähän rapsakoihin kasviksiin. Pasta maistui oikeasti pastalle, eikä millekkään jauhomössölle, joten taidanpa siirtyä ostamaan jatkossa vain noista Plus-pastoja.

Plus-pasta on tehty durumvehnästä, täysjyvädurumista, papukasveista, viljasta ja pellavansiemenestä.Sisältää siis paljon kuituja ja omega-3:sta.
Pecorino-kastikkeessa on tomaatista, pecorinosta, ricotasta, cashewsta, sultana-rusinoista, paprikasta, chevrestä, valkosipulista ja muista mausteista.