Tein näitä fajitoja jo aikoja sitten, kun oli ollut kaikissa tortilla- ja tacoviritelmissä aikamoinen tauko. On ne vaan niin hyviä ja nopeita! Samalla sai käyttöön ensimmäistä kertaa aiemmin syksyllä ostamani vanhan Arabian lokerovadin :)

1 rs broilerifileitä naturell
1 iso sipuli
1 pss fajitamausteseosta + vettä
1 prk ruokakermaa

kermaviiliä
1 rkl sinihomejuustodippijauhetta (maustekauppa)
sipulia
valkosipulirouhetta (maustekauppa)
mustapippuria

kurkkua
tomaattia
salaattia
sipulia
juustoraastetta
tortillalättyjä

Leikkaa broilerinfileet pieniksi suikaleiksi ja paista pannulla viipaloidun sipulin (ota osa talteen kastiketta ja tarjoilua varten) kanssa melkein kypsäksi. Lisää joukkoon mausteseos ja vettä pussin ohjeen mukaan ja anna kiehua hetki. Lisää joukkoon ruokakerma ja hauduttele kastikkeeksi. Pidä lämpimänä tarjoiluun asti.
Sekoita kermaviilin joukkoon dippijauhetta ja muita mausteita, sekoita ja tarkista maku. Anna makuuntua jääkaapissa tarjoiluun asti.
Hienonna tomaatti, kurkku ja salaatti ja laita ne tarjoiluastiaan sipulin ja juustoraasteen kanssa.  
Lämmitä tortillalätyt mikrossa, levitä päälle kanakastiketta, dippikastiketta ja salaattitarpeita sekä juustoa. Kieräytä kääröksi ja tarjoile välittömästi.

Makoisia :) Kermainen kastike ei ollut niin pistävän makuinen kuin pelkästään ohjeen mukaan tehty, dipissä oli kivasti potkua ja kasviksia saa laittaa mukaan kanssa reilusti. Hyvää perusruokaa, joka olisi kätevää tarjottavaa myös isommalle porukalle esim. illanistujaisissa.