981413.jpg

Taas kamerakännykän satoa.
Perjantaina kävin syömässä erään maakuntapoliitikon kanssa Joensuun yliopiston Aura-henkilöstöravintolassa, Aurora-rakennuksessa.
Auraan käy lounassetelit ja sieltä ei saa opiskelija-alennusta - täydellinen paikka minulle, sillä työetuihini kuuluu lounarit ja niitä on ihan hirmuisesti. Ravintola Aura on osa Fazer Amica-ketjua.

Aura on sisustettu ihanan skandinaavisesti ja siellä on rento tunnelma, hyvä paikka pitää myös kokouksia tai lounaspalaveria. Ison lasiseinän ansiosta ravintola on myös ihanan valoisa. Koko kampuksella on kiva ja nuorekas henkilökunta ravintoloissa. Palvelukin on nopeata ja ruoan saa nopeasti pöytään tarjoiltuna, vaikka annokset tehdäänkin vasta tilauksen jälkeen Aurassa, tosin saa sieltä perinteistä ota-linjastolta-ruokaakin.
Ja lisäksi tämä on kaikkein lähin ravintola työpaikkaani ja kotiini nähden!

Lautasellani oli tällä kertaa feta-paprikatäytteistä broileria, parsakaalia, riisiä sekä ihanaa curry-majoneesia. Tuota majoneesia olisi kiva saada kaupastakin kanaruokansa lisukkeeksi. Kana alkoi jo lähellä sulkemisaikaa olla hieman kuivakkaa, mutta majo pelasti sen mehevyydellään. Nappisuoritus.
Salaattipöytä on aina runsas ja siellä on tarjolla muutakin kuin kaali- ja porkkanraasteita (verrattuna esim. opiskelijaruokalaan) ja välillä jotain erikoisempaakin tarjolla.
Leipäpöydässä on aina ihania sämpylöitä, nam!