Tässäpä toinen minipiiraiden ohje, nämä valmistuu samaan tahtiin näiden pesto-fetaminipiiraiden kanssa. Fetajuusto ja tomaatti on kyllä yksi maailman parhaista makuyhdistelmistä, kannattaa kokeilla tämmöisessäkin muodossa! Tarkoitus oli tähänkin laittaa pinnalle salad topping -seosta, mutta kuvien ottamisen jälkeen löysin purkin avaamattomana pöydältä...

1 lehtitaikinalevy = 4 annospala
 
1 lehtitaikinalevy 
4 tl Arla Keittiö Cremé fraichea / 1 tl annos
4 kirsikkatomaattia / 1 annos
mustapippuria
n. 12 palaa Arla Apetina Classic kuutiota / n. 3 palaa annos
 
Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa levy 4 annospalaan (ota tarvittava määrä levyjä käyttöösi, pieneksi tapas-pöydän osaksi 1 minipiiras/hlö on varsin sopiva). Tee jokaisen levyn reunoista muutaman millin päähän kevyet viillot (ei pohjaan asti) ja levitä 1 tl ranskankermaa levyn keskustaan, älä levitä sitä viiltojen yli kohoamisen varmistamiseksi. Puolita kirsikkatomaatit ja asettele ne ranskankerman päälle, rouhaise päälle mustapippuria. Murusta päälle muutama kuutio fetajuustoa. Paista 225 asteessa kullanruskeiksi. Tarjoa lämpiminä.

Nämä oli kyllä tosi hyviä! Ranskankermaa tai jotain muuta "kostuketta" pitää laittaa pohjalle, että tulee tarpeeksi mehukkaita pikkupaloja. Kävisipä tähän vaikkapa punainen pesto tai maukas tomaattikastikekin. Oikeastaan olivat parempia kuin pesto-fetaversiot, koska eivät olleet ihan niin rasvaisen oloisia, joka siis taas johtuu pestosta. Toimivat myös hyvin jäähtyneinä, kumpainenkin, vaikka toki parempaa suoraan uunista tulleina. Tähänkin oli tarkoitus laittaa päälle salad topping -rasian pinjansiemen-karpalo-kurpitsansiemenseosta, mutta unohtui touhutessa. Toisi vähän pureskeltavaa, vaikka hyvää on näinkin. Suosittelen!