Tässäpä toinen minipiiraiden ohje, nämä valmistuu samaan tahtiin näiden pesto-fetaminipiiraiden kanssa. Fetajuusto ja tomaatti on kyllä yksi maailman parhaista makuyhdistelmistä, kannattaa kokeilla tämmöisessäkin muodossa! Tarkoitus oli tähänkin laittaa pinnalle salad topping -seosta, mutta kuvien ottamisen jälkeen löysin purkin avaamattomana pöydältä...
Nämä oli kyllä tosi hyviä! Ranskankermaa tai jotain muuta "kostuketta" pitää laittaa pohjalle, että tulee tarpeeksi mehukkaita pikkupaloja. Kävisipä tähän vaikkapa punainen pesto tai maukas tomaattikastikekin. Oikeastaan olivat parempia kuin pesto-fetaversiot, koska eivät olleet ihan niin rasvaisen oloisia, joka siis taas johtuu pestosta. Toimivat myös hyvin jäähtyneinä, kumpainenkin, vaikka toki parempaa suoraan uunista tulleina. Tähänkin oli tarkoitus laittaa päälle salad topping -rasian pinjansiemen-karpalo-kurpitsansiemenseosta, mutta unohtui touhutessa. Toisi vähän pureskeltavaa, vaikka hyvää on näinkin. Suosittelen!
Kommentit