564127.jpg

Piti tehdä jotain ruokaa nopeasti ennen töitä ja Jupinaa-blogin innoittamana kaivoin pakastimesta minikevätkääryleitä ja porkkanoita. Tuli sellanen olo, et pitää saada kasvisruokaa.
Helppoa, hyvää ja nopeata! Eikä kevätkääryleiden mukana tullut chilikastike ole edes niin tulista kuin normaali sweet chili sauce...

1 pkt pakaste-mini-kevätkääryleitä (10 kpl)
1 pss baby-porkkanoita
1 dl vettä
hunajaa
rakuunaa
suolaa
mustapippuria
lisukkeeksi perussalaattia

Lämmitä uuni 220 asteeseen ja levitä jäiset minikevätkääryleet pellille. Paista niitä kullanruskeiksi, eli 10-15 minuuttia. Pidä chilikastikepusseja (paketissa mukana) hetken aikaa lämpimän veden alla ja kaada pieneen shottilasiin.
Lämmitä pienessä kasarissa 1 dl vettä ja kaada jäiset porkkanat perään. Lämmitä n. 4 minuuttia välillä sekoitellen ja kaada vesi pois. Lisää kattilaan loraus hunajaa, ripaus rakuunaa, mustapippuria ja suolaa. Lämmitä nopeasti.
Tarjoile kevätkääryleet glaseerattujen porkkanoiden ja salaatin kera.