Mummolassa tämäkin tuli paistettua, kun kanat tekevät päivittäin 5 kananmunaa ja pitäähän ne jotenkin käyttää. Samalla testasin ikivanhaa hauskan mallista kakkuvuokaa. Ja vehnäjauhoilla jauhottamista.

1 lasillinen kananmunia
1 lasillinen sokeria
1 lasillinen vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
4 riviä taloussuklaata rouhittuna (tai enemmänkin)
sulatettua taloussuklaata koristeluun

Vaahdota valkeaksi vaahdoksi kananmunat ja sokeri. Sekoita varovasti joukkoon vehnäjauhot, joihin on sotkettu mukaan leivinjauhe sekä pieneksi rouhittu suklaa. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa kypsäksi. Aikaa menee n. 45-60 minuuttia. Kumoa kakku jäähtyneenä ja koristele taloussuklaalla raidoittamalla.

Perinteistä, mutta maistuvaa. Luulin, että korppujauhot on loppu, kun en niitä mistään löytänyt, joten jauhotin vuoan vehnäjauhoilla. Kakku ei jäänyt vuokaan kiinni, mutta miinuksena rumanvärinen kakunpinta, josta osittain johtui sitten suklaakoristelukin :D En kyllä toiste kokeile, olisinpa tajunnut laittaa vaikka mannaryynejä... Suklaata oli päällä aika paljon, mutta sitä jäi vielä yli, niin tein sitten tällaisia