1511663.jpg

Ostin Pirkan raparperisosetta joku aika sitten ja ajattelin että se on vähän kirpakkaa, että voisi laittaa vaikka jogurtin päälle. Noh, maistoin sitä niin se oli tosi makeata,
joten eikun blenderi surraamaan.
Annoksesta tuli 2 tuollaista lasillista smoothieta.

1 pkt raparperisosetta (olikohan 350g)
reilu loraus piimää
ripaus kanelia

Kaada raparperisose blenderiin ja lisää aukosta koneen käydessä piimää, kunnes saat sopivan koostumuksen smoothieen. Lisää ripaus kanelia ja surraa vielä sekaisin.
Tarjoile pitkästä lasista.

Raparperi ja kaneli on voittamaton yhdistelmä! Ja äitin ohjeella tehtyyn raparperipiirakkaan tulee piimää pohjaan, joten tämä on tälläinen hieman erilainen versio about samoista aineksista :) Tuota sosetta voisi kyllä joskus kokeilla vaikka johonkin kakkuun mansikan kera. Makeus kyllä pääsi yllättämään, kun toivoin sellaista raparperille ominaista kirpakkuutta.