975797.jpg

Sori, huono kuva. Otettu uudella kännykällä, valaistus ei riittänyt.
Rossossa käytiin kavereiden kanssa syömässä 1,5 viikkoa sitten.
Operaatio "Käytä lounassetelisi loppuun ajoissa" jatkuu...

Eli lautasella on konjakki-kermakastiketta, haudutettuja punajuurilohkoja ja taivaallisen hyvin pippuroitu pippuripihvi sekä parmesan-grillitomaatti. Lisäksi oli pikkukipossa valkosipulikermaperunat.
Alku- ja jälkiruokia ei tällä kertaa tilattu - eipä niitä olisikaan jaksanut syödä.
Tietenkin kävimme aluksi tyyppaamassa salaattipöydän, joka ei kyllä olisi edes mainitsemisen arvoinen.

Pihvi oli ihan mielettömän hyvä (murea), samoin kastike (olisi tosin saanut olla oikeasti lämmintä kastiketta) ja punajuuri oli kiva idea annoksessa, vaikka värjäsikin kaiken punaiseksi lautasella. Valkosipulikermaperunat olivat suorastaan täysi pettymys, myös yhden ystäväni mielestä. Ne maistuivat tosi keinotekoiselta ja pistävältä. Salaattipöytä surkea tällä kertaa, saisi olla muutakin kuin kaalia ja suolakurkkua ja leipäkoriakin voisivat täyttää joskus...

Kaksi muuta neitokaista nautti rukiista pizzaa ja kolmas valkosipulikalkkunaa, annoksista tykättiin ja rukiista pizzaa kuulemma kannattaa joskus muidenkin meistä tilata. Kolmas voisi vaikka elää valkosipulilla, joten annos oli perunoita lukuunottamatta onnistunut.

Rossossa on perinteinen ketjuravintola-sisustus, henkilökunta oli ystävällistä ja palvelukin nopeata. Paitsi silloin, kun olisimme halunneet laskut.
Perusvarmaa ruokaa, joka ei kyllä suuremmin yllätä.
Mutta siis perushyvää, toimii.