Vietimme kahden rakkaan ystäväni kanssa iltaa maanantaina. Hyvän seuran lisäksi tarjolla oli ihanaa, ystäväni tekemää ruokaisaa salaattia ja punaviiniä, miulle olut ja jäävettä. Niin ja jännitettiin seurakuntavaalien tuloksia, lueskeltiin kokkauskirjoja ja katsottiin telkkaria - aika mainio maanantai! :) Eikös se niin ole, että arjessakin pitää joskus olla luksusta?
Kiitos ihanasta ja rentouttavasta illasta! <3

Frisee-salaattia, rucolaa, kirsikkatomaatteja, kalamata-oliiveja, punasipulia, krutonkeja
Dressingissä oli oliiviöljyä, hunajaa, sinappia, mustapippuria, suolaa ja loraus balsamicoa

Salaatin lisukkeeksi oli A:n kehittelemää ihanaa pekonitahnaa, jossa oli ainakin paahdettua pekonia, sipulia, creme fraichea, mustapippuria ja ehkä ripaus suolaa... Nam!

Salaatti oli ihanan raikasta, pekonitahna toi ruokaisuutta ja toimi samalla toisena kastikkeena dressingin lisäksi. Tykkäsin todella paljon pekonilisukkeesta, se kävisi mainiosti uuniperunoille, sandwicheihin tai miksei voileipäkakkuunkin. Tulen tekemään tätä itsekin aivan varmasti, loistava oivallus enkä olisi itse keksinyt yhdistää tätä salaattiin, mutta onneksi joku muu on :) Niin ja miten se on mahdollista, että salaatti maistuu aina miljoona kertaa paremmalta jonkun muun kokkaamana ja hyvässä seurassa? :)