514401.jpg

Perinteinen "koko suku koolla"-kauppareissu. Tällä kertaa kävimme Jyskissä, josta ostin tummanharmaan suihkuverhon vanhan beigen tilalle ja Citymarketissa ruoka- ja päivittäistavaraostoksilla... Aikaa tuhraantui taas se muutama tunti, mutta tällä tavalla on kiva käydä muutaman kerran vuoteen kaupassa!


Hauskinta reissussa oli se, että sai taas hypistellä hyllyjen välissä uutuuksia, kunnes huomasin että alkaa olla kiire. Olin jo eilen ajatellut etukäteen, että ostan pakastimeen pihvejä pari kappaletta ns. pahan päivän varalle. Päivittelin siinä lihatiskin tädille, kuinka viime kerralla 4 ostamaamme lehtipihviä olivat kauhean sitkeitä ja syömättä jäivät, vaikka takuumureata oli, hintaakin n. 20 euroa... Täti siinä aikansa hyöri ja totesi, että saat tästä sitten 4 pihviä hyvityksenä! En olisi koskaan uskonut saavani noin hyvää hyvitystä, ajattelin korkeintaan saavani pihveistäni alennusta... Nyt sitten miun pakastin on täynnä, siellä on 4 yksittäispakattua takuumureata lehtipihviä x) Kiitos hyvästä asiakaspalvelusta ja ammattitaidosta myyjätädille!

Sitten olin ihan innoissani saadessani uunituoretta ja vielä lämmintä leipää. Normaalisti käyn illalla kaupassa jolloin tuore leipä on vain haavetta ja ostoksena on tyyliin Ruispalat. Onhan tuollainen iso tuore omapaistotiskin leipä yhden hengen taloudessa vähän huono ostos, kun ei sitä mitenkään saa syötyä kokonaan, ennenkuin se on jo kuivanut tai homehtunut.
Toinen harvinaisuus oli grillattu broileri, nam! Huomenna varmaan pitää tehdä lopuista viillokkia tai jotain.

Ja oi, mitkä tuoretiskit! Varmaan Prisman kanssa samantasoiset, hirmuisesti tuoreita hedelmiä, vihanneksia, juureksia.. Meinasin olla mainoksen uhri ja ostaa esittelijältä tuoreen ananaksen, mutta olin kerrankin vahva ja vastustin kiusausta. Ja koska äiti hintatietoisena seurasi ostoksiani, oli pakko laittaa Chiquitan minibanskut pois, kun normaalit ovat monta euroa halvempia... Kiitos vaan, että aina huolehdit, aikuisestakin lapsestasi! Pirkka on muuten pakannut persiljaa isoon pussiin, josta on helppo ottaa ja vaikka pakastaa siinä samassa paketissa. Hintakaan ei ollut paha. Ja nyt taas sai kyproslaisia uusia perunoita :)
Tästä jos taas vähitellen alkaisi keventämään ruokavaliotaan kasvisten avulla...

Löysin vielä parit kengät ja työpaidan ja kaikkea. Rahaahan nämä reissut vievät, mutta on tämä sen arvoista! Ja se vessa näyttää nyt kivalta. Kyllä mulla on hyvä maku!