Vietettiin perinteisesti isän synttäreitä samalla kertaa isänpäivän kanssa, kun suunnilleen samaksi päiväksi sattuvat. Nauttimassamme ruoassa ei ollut mitään erikoista, mutta laitan tämän tänne sen takia, että haluan tuoda esille annoksessa olleen kastikkeen. Pohjoiskarjalainen Puljonki tekee Juuassa kaikista Pohjoismaista eniten liemipohjia, keittoja ja kastikkeita. Puljongin tuotteisiin on varmasti törmännyt lähes jokainen, joka on joskus syönyt ravintolassa jonkun sortin kastiketta tai vaikkapa paholaisen hilloa esim. Amarillossa. Puljonki tekee myös mm. Jyrki Sukulan Via-sarjan soossit. Itse ainakin pidän ko. yrityksen tuotteista ja sen verran ylpeä olen kotimaakunnastani ja sen menestystarinoista, että haluan hieman hehkuttaa :)

Meillä oli ruoaksi kanan pippurimarinoituja minuuttifileitä, yrtein ja pippurein maustettuja lohkoperunoita, glaseerattuja rakuuna-porkkanoita, kreikkalaista salaattia ja Puljongin hunaja-pekonikastiketta, jota ostin aiemmin tänä vuonna Metro-tukusta. Jälkkäriksi tein ison mustaherukkaisen täytekakun, nam!

Puljonkiin voit tutustua täällä Puljonki.fi