Täytettyä patonkia teki mieli ja cheddariakin oli kaapissa, joten tämmöinen ateria syntyi jokunen viikko sitten, kun olo alkoi vähän parantua. Nopeata ja hyvää!
1 esipaistettu patonki
oivariinia
jäävuorisalaattia
tomaattia
kevyen kevyttä metwurstia
cheddar-sulatejuustoa
suolakurkkua
Paista patonki pakkauksen ohjeen mukaan, anna jäähtyä hieman ja leikkaa auki toiselta sivulta jättäen "saranan". Voitele molemmat puoliskot kevyesti ja täytä makusi mukaan. Suolakurkut oli leikattu pitkittäin suikaleiksi, cheddarneliöt taitettu nurkittain poikki kolmioiksi. Kääräise folioon ja nauti.
Ostin tukusta hampurilaisia varten pienen sulatejuusto-cheddarpaketin, mutta muuhun käyttötarkoitukseen meni koko juusto :) Merkkinä Eldorado ja maistui ihan hyvältä, varsinkin kun suli osittain lämpimän patongin ansiosta.
Kommentit