1246991583_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sitten ei-niin-onnistunut kuva :D Tein itse hampurilaispihvit, joista tulikin liian paksuja, sitten tuosta purilaisesta tuli tosi korkea, kun pitihän siihen muutakin kuin lihaa laittaa. Ja sitten kuvatessa juusto sulahti sen verran tehokkaasti, että koko rakennelma meinasi romahtaa :) Mutta ihan jees, eipäs ole tullut aikoihin tämmöistäkään tehtyä.

400 g naudan paistijauhelihaa
suolaa
mustapippuria
cheddar-juustoa (hochland)
ketsuppia
sinappia
tomaattia
salaattia
sipulia
majoneesia (kaupan valmista tosi pahaa tuubista, en suosittele felixin kruunumajoa)
hampurilaissämpylöitä
pakastelohkoperunoita

Vaivaa jauhelihasta 4-8 pihviä ja paista niitä öljytilkassa kypsiksi. Mausta pihvit pannulla suolalla ja pippurilla ja kasaa purilainen heti pihvien kypsyttyä tarpeeksi. Lisukkeeksi pannulla, uunissa tai paahtimessa paahdettuja sämpylöitä, maustekastikkeita ja vihanneksia. Kaveriksi vielä uunissa paistettuja lohkoperunoita paketin ohjeen mukaan.

Seuraavalla kerralla tekisin 8 ohutta pihviä tuosta määrästä lihaa :) Ja majoneesiksi ennemmin vaikka Hesburgerista ostettu pussidippimajo tai itsetehtyä. Osaisko joku kertoa hyvän valmiin majoneesin, mitä saa kaupasta? Hampurilaisia olisi kiva tehdä grillissä kesällä...