sunnuntai, 24. syyskuu 2006
Sipulimaito
perunoita
maitoa
sipuli/kevätsipuleita varsineen
suolaa
voita/margariinia
Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä. Laita n. pari desiä/ruokailija maitoa emalikulhoon tai pieneen kattilaan ja lisää maitoon hienoksi silputut sipulit sekä iso nokare voita. Lämmitä vain juuri ja juuri sen verran, että voi alkaa hieman sulaa! Ei saa lämmittää liikaa, varsinkaan kiehauttaa tai keittää! Mausta suolalla, sitä saa olla aika paljon. Itse pidän erittäin suolaisesta sipulimaidosta.
Pilko kuorimattomat uudet perunat tai kuoritut vanhemmat perunat syvälle lautaselle ja kaada päälle maitoa sekä sipulisilppua. Voit vielä lisätä lautasellesi nokareen voita ja ripauksen suolaa.
Kommentit