308004.jpg

Blogini pääsi viime perjantaina (15.12.06) sanomalehti Karjalaisen juttuun. Toimittaja soitti minulle torstaina ja kysyi, saisiko käyttää blogiani esimerkkinä jutussa otsikolla "Blogit - kanava muiden tietoisuuteen". Toimittaja otti kuvakaappauksen Suklaakakku-ohjeesta ja alapuolella oli seuraava teksti


"Joensuulaistyttö nimimerkillä Cebic kirjoittaa blogiinsa ruuanvalmistukseen liittyviä vinkkejä. Selkeästi toteutetusta ja helppokäyttöisestä blogista
löytyy kymmeniä ruokareseptejä pikkunälästä suurempiin tarjoiluihin.

http://cebic.vuodatus.net"

Kuvakaappauksen mukaan torstai-iltapäivänä sivullani oli vieraillut 3432 henkilöä ja muistan perjantaina katsoneeni iltapäivällä, että kävijöitä oli hirmuisesti enemmän kuin normaalisti. Nyt melkein viikkoa myöhemmin kävijälaskuri näyttää vierailijamääräksi 4398. En tiedä sitten mistä tuo suuri lisäys kävijämäärässä johtuu, lieneekö muutkin aktiivibloggaajat löytäneet sivuni ja sitä kautta, vai onkohan jutun lopullinen vaikutus ollut millainen.... Jutussa käytetyt kaksi muuta blogia kertoivat kissoista ja koirista, eli ihan kiva että edes vähän pirstaloitui aiheet! Itse leipätekstissä näitä blogeja ei enää käsitelty.

Harmittaa näin jälkikäteen, etten ollut heti laittanut blogiini kuvia, vaan lisäsin ne vasta pari päivää sitten ja toisaalta kävijälaskurinkin olisi voinut laittaa tänne jo heti blogin avautuessa.... Noh, eipä tälle nyt mitään voi. Veikkaan, että edes omat vanhempani eivät tiedä sivuistani mitään... On heidän tiedossaan mahdollisesti käyttämäni nicki, mutta eivät ainakaan mitään asiasta maininneet, niin en sitten miekään.

Jos haluat blogisi (mielellään vain ruoka-aiheiset) linkiksi sivulleni, laita kommenttia minulle ja minut saa lisätä omiin listoihinsa ihan suoraan, jos vaan tykkää :)