305152.jpg

Mozzarella-tomaattileipä


2 palaa ruispaloja
philadelphia-tuorejuustoa
jääsalaattia
2 tomaattia
valmiiksi viipaloitua mozzarellaa
½ sipuli
suolaa
mustapippuria

Lämmitä hetki leipiä mikrossa ja voitele ne tuorejuustolla, saa käyttää aika reilusti. Paina salaatti kiinni tuorejuustoon, viipaloi päälle tomaattia. Mausta valutetut mozzarellaviipaleet reilusti suolalla ja pippurilla ja lisää siivut tomaattien päälle. Lisää vielä pinnalle sipulirenkaita.
Parempaa tulisi tietenkin rucolasta, mutta sitä ei lähikaupassani ollut.

Vinkki:
Tein lopusta sipulista ja mozzarellasta salaattia, lisäsin balsamicoa ja yhden tomaatin kuutioituna ja pistin jääkaappiin maustumaan.
Mozzarella tummuu balsamicon ansiosta, mutta maku on loistava!