706267.jpg

Elikkäs vastataan nyt haasteeseen, jonka sain Jeminalta ja Lallatilaalta.
Pitää kertoa itsestään 7 faktaa ja haastaa sen jälkeen 7 muuta bloggaajaa kertomaan omat faktansa. Silta kuvastakoon yhteyttä blogien välillä, heh.

Minä haastan seuraavat henkilöt :

Nokipannu (Nokipannun matkassa)
Terhi (Terhin keittiössä)
Oliivia (Puoli kiloa voita)
Marilele (Marilelen keittiössä)
Riikka (Hollannikas)
Gringa (Suomi-Brasilia kokki)
Niina (Äidin Keittonurkkaus)

1) Kun tulen kotiini, kierrän koko asunnon ja kurkin vaatekomeroon ja välioven taakse, ettei vaan kukaan ole tullut sillä välin kotiini ja varastanut tavaroitani. Lähtiessä toki olen tarkistanut monta kertaa, että ovi on lukossa ja avaimet on mukana ja jotain muuta aina yhtä tärkeätä.

2) Säikyn ihan äärimmäisen helposti ja yleensä kun säikähdän, muiden tärykalvot ovat suuressa vaarassa, en suosittele kokeilemaan tai olemaan tuolloin lähellä... Tämä on aiheuttanut noloja tilanteita mm. töissä tai paikoissa, joissa hiljaisuus olisi suositeltavaa.

3) En voi syödä samaa ruokaa kuin kaksi kertaa peräkkäin, muutan tulee ällötys ja kuvotus. Eikä ruokien pakastaminen ole mikään ratkaisu, vaan roskis. En vaan pysty.

4) En aio enää koskaan syödä mm. kesäkeittoa, maksalaatikkoa, verilettuja, vispipuuroa, mannapuuroa/velliä, nakkeja, säilykekirsikoita ja juoda maitoa. Tietysti poikkeuksen tekee jo automaattisesti ne jutut, joille olen allerginen, kuten kala.

5) En katso yhtään hintoja kaupassa, ole taloudellinen tai muutenkaan hintatietoinen, ostan sitä mitä mieleen juolahtaa ja tekee mieli.. Elämä miun kanssa ei tule halvaksi.

6) Voisin kuluttaa koko omaisuuteni ostaekseni Arabiaa, Hackmannia, Iittalaa, Marimekkoa ja Fiskarsia, niitä voin hankkia jopa kirpputorilta, josta en muuten voisi ostaa mitään itselleni. Näissä taas 100e on pieni raha, vaikka kaupassa tuntuu hurjalta ostaa yli 50e kassi...

7) Vuorokausirytmini on lähes päinvastainen kuin muilla ja nukun muutenkin huonosti, väärässä asennossa, en saa unta, valvon liian myöhään jne. Tämä stressaa. Onneksi työpaikka vaihtuu kuukauden päästä ja pääsen normaaliin rytmiin takaisin ravintolatyön jälkeen!