622071.jpg

Eilisen herkkuruoan jälkkäriksi väsäsin sitten marjapiirasta. Marjat ovat mummon itsekasvattamia ja makoisia. Maitotuotteet ja marjat sopivat parhaiten kesäiseen piirakkaan!
Anteeksi huono kuva itse piiraasta, mutta maisemat ovat vaan niin upeita, näkymä keittiön ikkunasta...

1 pkt murotaikinaa
1 prk vaniljatuorejuustoa (200g)
1 prk kermaviiliä
½ dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
2 kananmunaa
1 prk pakastevadelmia
1 prk survottuja puna- ja valkoherukoita
1 rkl sokeria

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele se tasaisesti voidellun ja jauhotetun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Notkista tuorejuusto vatkaamalla kulhossa, lisää kermaviili, munat ja sokerit. Maista ja lisää tarvittaessa sokeria. Levitä täyte taikinan päälle ja asettele päälle kohmeiset mansikat ja lusikoi tasaisesti survottuja herukoita. Herukoiden makeudesta riippuen ripottele pinnalle hieman sokeria.
Paista 200 asteisessa uunissa noin tunnin verran.
Tosi hyvää ja sopivan kirpsakkaa! Paranee jäähtyessään ja jääkaapituksella, mikäli sitä sinne asti riittää.