1607182.jpg

Aina pitäisi blogata heti kun on kokannut, nytkään muista että mitä kaikkea tuohon tuli laitettua...
Tätä tein viikko sitten kun väsyneenä pääsin kello 21 jälkeen töistä kotiin. Maistui kyllä todella hyvälle, eikä johtunut edes siitä että en ollut syönyt kuin aamupalan :D

400 g naudan paistijauhelihaa
2 isoa sipulia
1 punainen paprika
vasikkafondia
mustapippuria
vajaa mustapekka-juusto
paprikajauhetta
1 prk 5% ruokakermaa
turaus tomaattipyrettä
vettä
ruohosipulituorejuustoa nokare

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää pieneksi kuutioidut sipulit ja paprika. Kuullota melkein kypsäksi. Lisää ruokakerma ja vettä. Kuutioi mustapippurijuusto ja lisää se joukkoon, samoin nokare tuorejuustoa. Mausta makusi mukaan ja anna hautua miedolla lämmöllä.
Lisänä oli sarvimakaronia.

Joka tapauksessa lopputulos oli mehevä ja tulinen, vaikken edes muista laittaneeni chiliä, varmaan johtui runsaasta mustapippurista. Taitaapa olla lempimausteeni :) Tätä riitti taas töihin evääksi ja pakastimeen.
Koska hauduttelin melko pitkään ruokaa, niin vettä kului aika paljon, ettei tullut liian tönkköä ja palanut pohjaan.
Joku juju tässä oli, ettei muistuttanut sitä aiempaa bloggaamaani  jauhelihakastiketta
millään tavalla, eli varmaan nuo juustot. Mene ja tiedä.