keskiviikko, 24. maaliskuu 2010
Vietimme 7 ystäväni kanssa synttäreitäni viime viikon maanantaina, kun seuraavana päivänä täytin 24 vuotta. Kävimme illallisella lempiravintolassani Kielossa. Kiitoksia kaikille rakkaille, että teitte illastani onnistuneen ja ihanan! <3 Kiitos myös Kieloon ihanista makuelämyksistä ja muistamisesta! :)
Kielon herkuttelulautanen
vasemmalla naudankieltä ja friteerattua sekä marinoitua sipulia, sitruunalla ja suolalla marinoitua lohta, karitsa-parmesaanipiiras, ankan filettä, parsaa ja maa-artisokkavaahtoa, munakas-siitakerulla, perunasipsi ja kuivattu kirsikkatomaatti
Miun herkuttelulautanen,
lohi korvattu graavatulla villisian sisäfileellä
Vihannessalaatti ja perunasipsejä
Graavattua maakunnan villisian sisäfileetä, maa-artisokkajäätelöä, parsaa
Väyrysen tilan luomukaritsanniskaa, rosmariini-perunakreemi, savoijinkaalia ja savukylkeä, juures-viinikastike
Sipulipiirakkaa ja kasviksia
Haukiniemen tilan limousin-härkää entrecoté, rucola-parmesaanisalaattia, valkosipulista tomaattikastiketta, paahdettua perunaa ja kasviksia
Peltola Blue -juustoa ja hillottua punajuurta
Laasosen tilan ternimaito creme bruleé, tyrnimarjasorbettia,
drinkissä Kontiomehun herukanlehtikuohujuomaa, cointreauta ja 43:sta sekä vodkaa
Syksyn säilöttyjä marjoja, marenkitomua, herukanlehtisabayon, mansikkasorbet
Suklaata kolmella tavalla: jäädykettä, moussea ja manteli-suklaakakkua
Kaikki oli erittäin maukasta ja hyvää, suosittelen käymään Kielossa, jos Joensuussa päin joskus liikutte :) Kieloon voit tutustua osoitteessa www.ravintolakielo.fi
Kielon herkuttelulautanen vasemmalla naudankieltä ja friteerattua sekä marinoitua sipulia, sitruunalla ja suolalla marinoitua lohta, karitsa-parmesaanipiiras, ankan filettä, parsaa ja maa-artisokkavaahtoa, munakas-siitakerulla, perunasipsi ja kuivattu kirsikkatomaatti
Kommentit