304996.jpg

400 g naudan paistijauhelihaa

1 prk kuohukermaa
½ rs kirsikkatomaatteja
2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
1 dl tomaattipyrettä
1/4 pkt koskenlaskija voimakasta
½ prk ruohosipulituorejuustoa
vasikanlihafondia
paprikajauhetta
suolaa
mustapippuria
oreganoa
kananmunia
rakettispagettia
lihaliemikuutio

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ruskeaksi, lisää silputut sipulit ja kuullota pehmeäksi. Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet ja kirsikkatomaattilohkot. Mausta tomaattipyreellä ja vasikkafondilla, lisää kerma ja anna hautua hetki. Lisää koskenlaskija ja tuorejuusto, loput mausteet ja anna muhia vielä hetki.
Lämmitä uuni 200 asteeseen, kaada jauhelihakastike uunivuokaan ja anna kypsyä uunissa n. 20 minuuttia. Kaiva massaan kolot kananmunille ja anna munien kypsyä n. 5-15 minuuttia. Ripottele munille reilusti mustapippuria ja suolaa.
Keitä lihaliemessä spagetit kypsäksi, n. 5-7 minuuttia. Valuta ja huuhtele spagetit ja nosta lautaselle sopiva annos. Nosta jokaiselle ruokailijalle hyytynyt kananmuna ja kastiketta ja tarjoa lisänä vielä raikasta salaattia.

Ohjeen olen muokannut muiden bloggaajien resepteistä, kiitos vaan kaikille vinkeistä, hyvää tuli!