2001287.jpg

Linnunniemen huvila on Joensuun upein ja isoin huvila, joka aukesi taas vuosien lahoamisen, valitusten, koulutuskuntayhtymälle myynnin ja täydellisen remontin jälkeen aiemmin tänä vuonna. Paikka on Pyhäselän rannalla raviradan ja Vainoniemen huvilan välissä.
Huvila on peruskorjattu vanhaa ulkoasuaan kunnioittaen ja sisältä se onkin todella upea, viimeistä pisaraa myöten. Ja remontitkin tehtiin täysin oppilastyönä!
Tiloja käytetään pääasiassa koulutuskuntayhtymän opetustarkoituksiin, mutta niitä vuokrataan myös ulkopuolisille varsin sopuisaan hintaan.

Me vietimme huvilassa Kokoomusnaisten juhlaa, jonka taustapiruna häärin minä.
Tarjoilut kollegani tilasi koulutuskuntayhtymältä, kahvinkeitosta ja esillelaitosta vastasin mie.

2001297.jpg

Tarjolla vasemmalla lohitäytteisiä tuulihattuja, keskellä kinkkutäytteisiä ja oikealla mansikkakermatäytteisiä tuulihattuja. Lisäksi kahvia ja teetä.
Keittiössä oli tarjolla Lieksan Mieslaulajille liperiläisiä karjalanpiirakoita, kinkkua ja metwurstia sekä omatekoista vattu-puolukkamehua.
Gluteenittomat tarjoilut olivat lohi-ja kinkkutahnapäällysteiset piirakat
sekä palaset mustikkapiirasta.

Tervetulomaljana nautittiin KontioMehun herukanlehtikuohujuomaa (alkoholiton) blandattuna vichyllä. Oli todella hyvää, ilman vichyä juoma olisi ollut turhan kirpakkaa.