1607098.jpg

Aikoja sitten tehty annos, idean sain kaveriltani tuohon cheddar-kastikkeeseen.
Tämmöistä oli maaliskuussa tarjolla työpaikan seminaariviikonlopussa, mutta guacamole oli tuolloin itsetehtyä kuten salsakin. Kiitos S:lle taas keittiöideoista!

1 pkt cheddar-siivuja (hochland tms)
1 prk creme fraichea  (120g tms, jätin ruokalusikallisen dippailuun)

Avaa juustot pakkauksistaan kattilaan ja lisää creme fraiche. Melkein iso purkki olisi kannattanut laittaa, sillä soossista tuli aika tönkköä... Sulata juustot creme fraicheen hitaasti miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen. Kun seos on tasaista ja lämmintä, lorottele sitä uunissa lämmitettyjen nachojen päälle.
Lisänä mild salsaa, guacamolea ja creme fraichen loput.

Hyvää, mutta parasta olisi hyvässä seurassa iltaa istuen. Koska guacamole oli kaupan versiota, eli mielestäni pahaa (laiskuus iski), niin nuo lisukkeet olisi voinut levitellä lastujen päälle.