883490.jpg

Nautin 1v ja 90k kävijän kunniaksi lehtipihvi-aterian.
Nopeata sekä takuuhyvää.

lehtipihvi
lohkoperunoita pakkasesta
2 paneroitua sipulirengasta pakkasesta
ruusukaaleja
omenaviinietikkaa
suolaa
pippuria
perunamaustetta
maustevoita

Ota pihvit huoneenlämpöön n. puolta tuntia ennen valmistusta.
Leikkaa ruusukaaleista huono kanta pois ja revi päällimmäiset kuorilehdet pois.
Laita uuni lämpeämään 225 asteeseen ja paista sipulirenkaat ja perunat kullanruskeiksi.
Paiston puolessavälissä kiehauta vähän vettä ja laita ruusukaalit kiehumaan. Lorauta joukkoon vähän etikkaa, että väri säilyy ja suolaa mauksi. Keitä kypsäksi.
Paista lehtipihviä 1-2 minuuttia per puoli, käännä ja mausta pippurilla ja suolalla.
Mausta perunat perunamausteella.
Tee annos lautaselle ja laita viimeiseksi pihville maustevoinappi.

Kiva perjantai-hemmottelu itselleen, kun ei tarvitse edes ravintolaan mennä töihin!
Laatuaikaa, kerrankin.