1165394.jpg

Testasin uutta pataa ja tein broileripastaa.
Pata toimi hyvin ja säilyttää lämmön pitkään, kaunis myös olisi pöytään kannettaessa.
Pitäisi varmaan etsiä jotain oikeita pataruokaohjeita...
Kuva on tosi keltainen, huono valaistus ja kameran virta loppui kesken kaiken.

450 g sinihomejuustomarinoitua broilerisuikaletta (pirkka)
tilkka öljyä pataan
3 sipulia
2 valkosipulinkynttä
1 prk ananaspaloja liemineen
loraus ananas-mango-passion nektaria (pirkka)
1 prk 5% ruokakermaa
½ kuutio aurajuustoa
mustapippuria
kanafondia
ripaus suolaa
mustapippuria
rakuunaa
tilkka sitruunamehua
penne-pastaa

Lorauta öljyä pataan ja ruskista kanasuikaleet. Lisää joukkoon hienonnetut sipulit ja kuullota ne kanan kanssa. Kaada joukkoon ananaspalat liemineen ja tilkka nektaria. Anna hautua n. 10 minuuttia. Lisää joukkoon ruokakerma ja mausta. Anna ylimääräisen nesteen hautua pois, lisää murusteltua aurajuustoa sulamaan hetkekisi ja tarjoile keitetyn pastan kera. Annoksen pinnalla persiljaa.

Pitkään haudutettu broileri maistuvan kastikkeen kera oli tosi hyvää!
Tykkään rakuunasta kanaruokien mausteena.