1759050.jpg

Anteeksi outo kuvakulma, mutta kun kaikki kuvat epäonnistuivat tätä reunaa lukuunottamatta. Saksittu versio, olkaa hyvä :)
Toivottavasti ohjeessa on kaikki ainekset mitä käytin, kun kokkasin tätä jo muutama päivä sitten ja heittelin pataan vähän mitä sattui käteen löytymään, kun oli sävellysfiilis.

1 pkt tulisesti marinoitua broilerin filettä
2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
2 prk 5% ruokakermaa
sweet chili saucea
sweet chili & pineapple saucea
kanafondia
mustapippuria
sipulijauhetta
paprikajauhetta
½ punttia ruohosipulia
jasmiiniriisiä

Pyyhi fileistä marinadia pois ja kuutioi ne melko isoiksi paloiksi, ruskista isossa kasarissa. Hienonna sipulit ja lisää kuullottumaan. Lisää ruokakermat ja chilikastikkeita ja muita mausteita oman maun mukaan. Hauduta kunnes kanapalat ovat läpeensä kypsiä ja kastike on keittynyt kokoon. Lisää viimeisenä hieman ennen tarjoilua pilkottu ruohosipuli, tarkista maku ja tarjoile jasmiiniriisin kanssa. Koristele vielä annos hitusella ruohosipulisilppua.

Laitoin aika reippaalla kädellä valkosipulia, pippuria ja chilikastikkeita, joten maku oli varsin makuhermoja hellivä :) Sopivan tulista ja hyvää, sitä jäi vielä pakastimeenkin.