maanantai, 29. tammikuu 2007
Pentuna tuli syötyä
perunavelli ja riisivelli aina sillä tavalla, että joukkoon siperretään
voideltua ruisleipää. Tuleehan siitä samalla vähän ruokaisampi
velliateria ja vähän purutuntumaakin. Kovat leivänkannikatkin saa
nopeasti pehmenemään. Perunavelliä tulee tehtyä jämämuussista ja ruoka
on yksinkertaista ja äärettömän hyvää!
2-3 dl perunamuusia
2 dl maitoa
suolaa
margariinia
2 palaa ruisleipää
Notkista jämämuussi maidolla sopivaksi velliksi ja kuumenna hitaasti,
varo polttamasta maitoa pohjaan ja kiehuva maito ei maistu hyvältä..
Mausta reilulla suolalla ja voilla, vaikka perunamuusivaiheessa teit
saman. Voitele ruisleivät ja kuutioi keiton joukkoon. Nautiskele :)
Kommentit