434055.jpg

Tämä on kuulemma perussuomalaista poikamiesruokaa. Kaverit aina puhuvat tästä ja nyt sitten uskaltaduin kokeilemaan. Ei tämä mitään herkkua ole, joten onneksi tästä lopusta voi tehdä makaroonilaatikkoa tai jotain paistosta. Ei sopinut miun makuhermoille (liian kuivaa jne), mutta ymmärrän kyllä miksi tätä pojat syövät. Nopeata, helppoa ja halpaa ja ei sottaa pahemmin keittiötäkään, varsinkin jos jättää sipulivaiheenkin pois... Rohkeimmat eivät käytä edes ketsuppia tämän kanssa, mutta miun oli pakko hukuttaa tämä siihen. Kuulemma se kuuluu vasta uusintakierrokseen seuraavana päivänä.

400 g naudan paistijauhelihaa
2 sipulia
reilusti jauhelihamaustetta
reilusti mustapippuria
paprikajauhetta
valkosipulia myllystä
1 pss makarooneja
1 lihaliemikuutio

Ruskista jauheliha ruskeaksi isossa kasarissa ja laita sipulit perään pehmenemään. Hauduttele sipulit kypsäksi ja mausta reilulla kädellä, sillä makaroonia on paljon.... Ja muuten tämä ei maistu yhtään miltään.
Keitä makaroonit al denteksi lihaliemellä maustetussa vedessä ja valuta ennen jauhelihaseokseen lisäämistä. Sekoita kunnolla ja maista, mausta tarvittaessa lisää. Tarjoa lisänä salaattia. Minulla oli miniluumutomaatteja kourallinen, kolmasosa kurkkua ja puolikas paprika ja muutama pepperonipaprika. Niin ja sitä ketsuppia!

HUOM : tee lopusta vaikka makaroonilaatikkoa ***EDIT***