700819.jpg

Tämä kuuluu sarjaan "syntisen hyvää".
Suosittelen kokeilemaan!

400 g naudan paistijauhelihaa
1 punasipuli
1 dl hillosipuleita
1 prk 3 juuston kermaa
1 prk paseerattua tomaattia (2 dl)
½ dl vettä
mustapippuria (reilusti!)
suolaa
1-2 rkl vasikanfondia

1 pss rakettispagettia
vettä
öljyä
suolaa


Ruskista jauheliha todella tummaksi omassa rasvassaan ja lisää pilkotut sipulit pannulle kuullottumaan. Kun sipulit ovat läpikuultavia, mausta voimakkaasti seos ja lisää juustokerma ja paseerattu tomaatti. Anna hautua ja maista ja mausta tarvittaessa lisää.
Keitä pasta suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä al denteksi ja tarjoile kastikkeen kera.
Jos haluat, voit ripotella pinnalle vielä juustoraastetta tai persiljaa.
Helppoa, nopeata ja mahtavan makuista!