512199.jpg

1/3 jäävuorisalaattia
1/2 kurkkua
1/2 paprikaa
1 pieni sipuli
125 g mozzarellaa
pastaa keitettynä (mulla mini farfellea)

1 prk kermaviiliä
2 rkl majoneesia
mustapippuria
suolaa
oreganoa
2 tl sitruunanmehua
1-2 rkl pineapple & sweet chili saucea

Kuutioi mozzarella, laita se salaattikulhon pohjalle ja mausta suolalla sekä pippurilla. Keitä pasta al denteksi, huuhtele+jäähdytä juoksevan kylmän veden alla ja valuta hyvin. Silppua sipuli hyvin hienoksi ja sekoita se mozzarellan joukkoon. Kuutioi paprika ja kurkku ja pilko jäävuorisalaatti. Lisää ne salaattipohjaan ja sekoita huolellisesti. Lisää makusi mukaan keitettyä pastaa ja valmista kastike.
Sekoita kermaviilin joukkoon vähän majoneesia, pippuria, suolaa, chilikastiketta, tai mistä ikinä pidätkään. Maista ja kaada salaatin joukkoon, sekoita huolella ja maista. Fiksaa tarvittaessa makuja vielä mausteilla.
Laita jääkaappiin makuuntumaan väh. 30 minuutiksi. Koristele persiljalla ja tarjoile lisäksi moniviljahapankorppua.
Hyvää ja maistuvaa ja helppo tehdä vaikka isollekin porukalle.

HUOM : salaattiin kävisi tomaatti, mutta kun olivat menneet pilalle, niin en voinut laittaa.. kinkkukin sopisi tähän oikein hyvin, mutta halusin kasvisversion. minipasta on parasta salaateissa :)
alunperin miun tosiaan piti tehdä tomaatti-mozzarellapastaa, mutta koko rasiallinen luumutomaatteja oli homehtunut sisältä, vaikka ulkonäkö oli napakka ja hyvä...