2138167.jpg

Tähän ruokaan sain idean aiemmin syksyllä vanhemmilla käydessäni, kun äiti oli tehnyt uunilenkin kaveriksi kasvisvuokaa, jossa oli kaverina Koskenlaskijaa.
Mie sitten tein kaapistani löytyneistä aineksista oman version joku aika sitten.

2 pss amerikanvihanneksia / kruunuvihanneksia
1 pieni prk maissinjyviä
koskenlaskijaa
mustapippuria
suolaa
juustoraastetta
(vettä)

Kaada jäiset pakastevihannekset vuokaan ja lisää joukkoon valutetut sekä huuhdellut maissit. Murustele koskenlaskijaa päälle, lisää mausteet ja sekoita. Ripottele pinnalle vähän juustoraastetta ja paista 200 asteessa kullanruskeaksi. Tarvittaessa vuoan pohjalle voi lisätä tilkkasen vettä.

Hyvää oli :) Tosin kukkakaalia jäin kaipaamaan tähän gratiinintapaiseen kasvishässäkkään. Mainiota joko tällaisena tai sitten vaikka sen perinteisen uunilenkin kaverina. Meillä oli kotikotona tapana laittaa lenkin kaveriksi vuokaan hemapaa, mutta tämä on miljoonasti parempaa (eikä sisällä herneitä).